TETAMU KEHORMAT......TQ!!!!

Sunday, May 29, 2011

Konsert Mentor 5 Milik Salma

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia


Foto Salma {dari sini}

Nak ulas tentang Konsert Mentor kononnya ni....itupun dapat tengok tengah-tengah siaran sebab keluar sekejap pergi beli barang........hhehee

Sudah ku duga Salma yang akan menang dari sejak awal kemunculannya lagi...Shiha dan Eqa pun best juga  persembahan mereka tapi mungkin tiada rezeki mereka untuk jadi juara. Ini bermakna Salma dapat membawa pulang hadiah kereta bersama mentornya Era Fazira dan hadiah-hadiah hebat yang lain.

Salma dapat pujian yang melambung dari juri-juri professional seperti Ramli MS, Ziana Zain dan Azman. Walaupun dari segi markah dari juri awam Salma mendapat markah yang terendah tetapi ini tidak menunjukkan Salma ketinggalan dari segi markahnya.

Maaflah SL bukan pengulas pro tapi ada keinginan untuk cuba buat-buat pro....

8 comments:

  1. sama lah.. da agak dia menang..
    tapi tak tau lah past mentor ni, dy nyanyi lg ke tak..

    ReplyDelete
  2. memang best la dpt menang duit yg byk.....=)

    ReplyDelete
  3. bukan sedikit dia berkorban utk jadi juara ni...tinggalkan anak dan segala-galanya utk jadi penyanyi..tapi itulah dah rezekinya..

    ReplyDelete
  4. Anak kakak pun kata Salma punya suara lantang dan nyaring. Kakak memang tak tengok. Mereka cuti sekolah kakak benarkanlah....

    ReplyDelete
  5. Salam. moshi2..singgah jalan2 bw sini~
    Dah lama tak bw ni rindu pulak :)
    btw, nice blog~
    Visit dari frommetoyou
    Arigatou (^____^)

    ReplyDelete
  6. kakzakie & frommetoyou: tima kasih krn sudi singgah blog SL. Sayang kalian krn selalu jenguk kita kat sini...nanti kita p kunjung balas ya...walaupun jauh nun kat Jepun kita p jugak tau....eheh

    ReplyDelete
  7. xpe akak..kiranya belia group b..hehehe..lagi pon duk umah lagi best akak..dari duk bersesak-sesak nga org ramai..hehehe

    ReplyDelete
  8. Haaaa Belia group B...ok gak hehe..betul tu fiizya, kat sana sesak & panas pula tu...tak sanggup daku...

    ReplyDelete

JANGAN SEGAN2 BAGI KOMEN