TETAMU KEHORMAT......TQ!!!!

Sunday, May 29, 2011

Ben Ashaari Redah Blog Baru Jer!!

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia



Siapa tak kenal lelaki berbaju merah dan topi merah ni...sebelum ni baju biru dan topi biru...kalu tak silap laa. Orangnya disegani oleh blogger-blogger baru macam aku ni...ialah orang fofuler katakan...Selalu buat segmen itu segmen ini..tapi tetap ramai yang kunjung blognya...macam semut hurung gula gituuuu..

Kali ini pula segmen baru khas untuk blogger baru yang mempunyai follower kurang dari 500 orang...Yeahh...Layak untuk join.

Tutup pukul 10 malam tau..seminit pun tak boleh lebih. Nak join cepat-cepat {klik sini untuk join}.

8 comments:

  1. hehehheeheheh,,,
    mmg org fofular di alam blog ni...
    hehhehe

    ReplyDelete
  2. YEAH en Ben ni memang masyhur orgnyer...saya suka baca entry2 dia...:)

    ReplyDelete
  3. SL tak jealous pun...tapi memang jealous memanjang dgn En. BA ni..ke dia pakai susuk pelaris!!! (No komen)

    ReplyDelete
  4. datang terjah blog ini dari segmen Abg Ben redah blog baru.....

    happy blogging... (^^,)

    ReplyDelete
  5. tima kasih izzat terjah blog yg tak seberapa ni..kunjung lagi ya...

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan... redah sini dri segmen bro ben

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan..

    bestnya singgah sini :)

    hepi blogging =)

    ReplyDelete

JANGAN SEGAN2 BAGI KOMEN