TETAMU KEHORMAT......TQ!!!!

Tuesday, August 16, 2011

Shopping di Mydin Mall USJ

Assalamualaikum dan Salam 16 Ramadan .....

Hari ni teman kerja cam biasalah ,  pukul 12 tengahari teman rehat sampai pukul 1 petang , jadi pergi lah teman ke Mydin USJ dengan kawan teman ni...waktu balik semula ke ofis tadi masa sampai kat ofis dah pukul 1.40....sib baik bos besar tak ada .....masa mahu masuk ofis  takut-takut juga , takut kena sembur dengan bos...ialah buat macam company sendiri pulak, balik sesuka hati.........



Tadi pergi shopping skt dengan kawan teman smariyam...sib baik dia ada boleh lah sama-sama tolong tolak troli yang panjang dan liat tu...Sempat juga lah teman beli kuih raya, kueh tat 2 bekas, almond london 2 bekas, satu lagi kueh yg berbentuk mcm tembikai warna merah , walaupun dah terlewat masuk ofis sempat juga capai yang mana nampak.....rambang juga mata td tengok...banyak sangat pilihan...harga pun bolehlah tahan....tak mahal sangat jadi sempat lah ambil dalam 5 balang kueh dulu.....


dari pakcik google

Untuk adik kakak, makcik pakcik nasihat teman kalau nak pergi beli kat Mydin ni....jangan pergi last minute hujung-hujung nak raya...." bukan apa sana ramai peminat mcm semut laa gayanya kalau nak bersesak-sesak...ngeri dibuatnya......".

Ok lah teman dah habis cerita ni....jumpa lagi..kalau nak pergi mydin tu dlm minggu ni ok lagi...tapi kalau pergi hari minggu alamak kena pusing-pusing dulu cari parking...rasanya dah cukup banyak tempat parking disediakan tapi masih tak cukup....maknanya ramai orang pergi sana lah tu.....cukup lah berceloteh nak sambung kerja pulak ni....Selamat bershoping moping ya..

3 comments:

  1. memang happening shopping kat mydin kan kak...

    mcm2 ada.. murah lagi...

    ReplyDelete
  2. dah mydin namanya..tak sah kalo tak penuh org

    ReplyDelete

JANGAN SEGAN2 BAGI KOMEN