TETAMU KEHORMAT......TQ!!!!

Sunday, November 20, 2011

Anak ku akan bersunat di sini.....

Assalamualaikum semua.......hai lama tak wat entry sendiri....eheeeiii yg selama ini aku buat entry copy & paste je....almaklum buzy dengan kerja ofis....

Yang terkini aku sibuk menguruskan anak teruna ku yg dua orang tu utk bersunat...eeiiiiii nanti kata kawan ku akan cepat lah dpt menantu......ya kah?...

Sebelum kitaorang balik kampung...aku kena uruskan mereka untuk berkhatan atau bersunat dulu. Jadi aku telah daftarkan mereka di Poliklinik MyMedik ini......Poliklinik Mymedik.

Malam esok 22/11/2011 jam 9.00 mlm adalah masa mereka utk bersedia dikhatankan....sib baik menggunakan laser. Sebab dengar cerita guna laser ni cepat sembuh dan baik...harap begitulah ya. Doa-doakan supaya semuanya berjalan lancar...




front door
Ini Poliklinik tu.....

Sapa2 yang ada anak lelaki dan belum bersunat tu..harganya pun tak lah mahal sangat cuma RM100 je seorang. Cuba2lah contact Poliklinik ini atau boleh tengok website mereka seperti tertera diatas tu..

Wassalam.

5 comments:

  1. semoga semuanya selamat lah yee

    ReplyDelete
  2. waa...selamat berkhatan addin & izaaq

    ReplyDelete
  3. selamat bersunat ya.pasnie dah bleh jadi mukmin sejati=)

    ReplyDelete
  4. mcm mana ana-kanak puan sekarang ? ada masalah tak ? kalau ada apa - apa masalah bagi tau kami ok. kami berharap agar semuanya sihat .

    ReplyDelete
  5. Macam mana anak puan sekarang? Ada perbezaan tak selepas sunat dengan sebelum sunat, dari segi tingkah laku dia?

    ReplyDelete

JANGAN SEGAN2 BAGI KOMEN